X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Miércoles 22 mayo 2019
  • Valencia Plaza
  • CulturPlaza
Plaza Deportiva
Seleccione una sección de PD:
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

'Últimes Vesprades a Mestalla': 89 relats amb una fi solidària

PLAZADEPORTIVA.COM. 14/12/2012 El llibre arreplega 89 textos (un per cada any que té Mestalla) extrets al blog del mateix nom. La finalitat és donar difusió i recaptar fons per a la causa d'Elvira Roda Llorca, la "chica burbuja", jove valenciana néta de José Llorca, un dels fundadors del València FC

VALÈNCIA. El passat dimecres 12 de desembre a les 19'00h a l'Aula Cultural d'El Corte Inglés (edifici de Colón) va tindre lloc la presentació del llibre Últimes vesprades a Mestalla, una selecció de 89 textos (un per cada any que té Mestalla) extrets al blog del mateix nom. A la presentació varen intervindre, entre altres, l'ex president Jaume Ortí, el periodista Paco Lloret o el conseller del Valencia CF Fernando Giner.

La finalitat del llibre és donar difusió i recaptar fons per a la causa d'Elvira Roda Llorca, la "chica burbuja", jove valenciana néta de José Llorca, un dels fundadors del València FC, i afectada per la síndrome de la Sensibilitat Química Múltiple.

El llibre compta amb un pròleg a càrrec de Rafa Benítez i un epíleg escrit per Mario Kempes i la seua impressió ha estat possible gràcies al València CF i la seua Fundació, que s'han fet càrrec del cost econòmic del llibre, i de l'editorial Carena, que ha editat el llibre de manera totalment altruista.

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

Lo más ...

publicidad
publicidad